Шампиони от Шумен превземат романтично риалити
Шампиони от Шумен превземат романтично риалити / netinfo

Двама шампиони представят област Шумен в романтичното риалити „Фермер търси жена". Това са шампионът по мотоциклетизъм Марин Дерменжиев от с. Ивански и шампионът по конен спорт Ангел Марчев от с. Мировец.

Първият с право може да бъде наречен „бърз и яростен", а вторият е човек, за когото конете винаги ще останат една от най-големите страсти.

24-годишният Марин се занимава със земеделие. Преди да се посвети на зърнопроизводството обаче записва доста високоскоростни постижения: с мотор взима 400 м. за 10.5 секунди, вдига 250 км/ч. на задна гума и укротява машина със 190 коня, 1000 кубика. През 2013 става шампион по мотоциклетизъм. Това е и последното състезание, в което участва. Причината - решава да се фокусира върху по-големите цели, а именно да развива стопанството си.

Сходен избор прави и 25-годишният Ангел. За първи път се качва на кон, когато е само на 3 години - изживяванe, което се оказва достатъчно, за да формира по-нататъшното му развитие. През годините следват шампионска титла по прескачане с препятствия и работа като конегледач в Германия, Франция и Холандия. Получава предложения за работа и в Норвегия и Белгия, но желанието му да остане в България надделява. Днес е щастлив, защото е сбъднал детската си мечта - да има свои животни и да се грижи за тях.

Въпреки шампионските титли и успехите във фермерството, и Марин, и Ангел се записват за участие в предаването с надеждата да намерят своята половинка. Представят си я добра, смела, естествена, красива и признават, че ще направят всичко, за да я впечатлят. Марин обещава да я качи на мотор и да я заведе на хубаво място, а Ангел обобщава с краткото „Готов съм на абсолютно всичко".

До края на юли дамите могат да се запишат за участие във формата, като попълнят специална анкета и обръщение до фермера, който ги е впечатлил най-много на fermer.novatv.bg/casting.

Повече за Марин и Ангел може да намерите тук и тук.