С празник шуменски деца започват училище
С празник шуменски деца започват училище / netinfo
С празнично тържество, наречено „Готови за училище”, децата от Комплекса за социални услуги за деца и семейства в Шумен ще се сбогуват с лятото и ще поставят началото на новата учебна година. Празникът ще се проведе на 11 септември от 16.30 часа в лятната градина на Комплекса.

Традиционно и тази година ще бъдат избрани „Мис и Мистър „Ваканция 2008”. Награди са подготвени и за децата, които са били най-активни през ваканцията, редовно са участвали в организираните дейности и са помагали на социалните работници в грижите за по-малките.

Празничната програма и украсата за празника са подготвени от децата, а поздравите ще бъдат специално за представителите от институции, които през цялото лято предоставиха базите си за игри, забавления и подготовка за новата учебна година - Общинския здравен център, Католическия манастир „Свети Бенедикт”, Телекомуникационен център за компютърна подготовка, регионалната библиотека „Стилиян Чилингиров”, Художествената галерия „Елена Карамихайлова”, много родители и приятели.