Рая Матева
Рая Матева / Пресцентър БСП
Рая Матева: За бъдещето на Търговище!
102259
Рая Матева: За бъдещето на Търговище!
  • Рая Матева: За бъдещето на Търговище!

Уважаеми съграждани!

Благодаря на всички за подкрепата през изминалия месец!

Благодаря за силата, увереността и усмивките, които давате на мен и на кандидатите за общински съветници от Местна коалиция „БСП за България и АБВ“!

Тази добра енергия, която обменяме помежду си, ни направи част от една общност. Събрахме се хора, които гледаме в една посока! Не се плашим от проблемите, а търсим начини да ги решаваме мъдро, спокойно и с истинска загриженост. Тази общност е най-ценният резултат от кампанията. Тя не се измерва с проценти и гласове и ще продължи да съществува и след 27 октомври. В нея ще обединим усилия всички - отговорни и позитивни хора. Заедно ще превърнем местното управление в общо дело на кмет на община, общински съветници, администрация и граждани.

Рая Матева
Пресцентър БСП

Последният месец премина за мен като пътуване. Не само по пътищата до кварталите, в града и селата, които успях да посетя. Но най-вече - пътуване към вашите сърца. Не знам дали успях да ги докосна, но усетих палитра от емоции. В много очи видях надежда, а в някои прочетох и страх. Разбираем страх - заради заплахите, внушенията, натиска. И се замислих, че изборът в неделя няма да бъде между цветове и партии, а между НАДЕЖДАТА и СТРАХА!

Ние избрахме надеждата! Да черпим сили от чистите помисли и искрените ни намерения. Сигурни сме, че страхът не покълва там, където има устойчива общност и здрави корени. А търговищките корени са дълбоки - родовата ни памет и гордост са закодирани в древния Мисионис и основите на възрожденските къщи. Ние сме хора със славно минало и достойнство! Това ни прави силни пред лицето на страха!

Нека заедно да направим Търговище истински дом за нас и нашите деца!

Правилният път е този!

Рая Матева
Пресцентър БСП

Всичко е в нашите ръце! Когато сме единни и много, ще победим всеки, който се опитва да ни плаши. Повярвайте, най-страхливи са тези, които най-силно насаждат страх. Те нямат шанс срещу свободни и мислещи хора! Нека бъдем такива на 27 октомври! За нашето общо бъдеще - да вдигнем глави и с усмивка да гласуваме! Вярваме и знаем, че ще успеем с номер 67 в интегралната бюлетина!

Повече от програмната платформа на кандидата за кмет на Търговище, издигнат от Местна коалиция „БСП за България и АБВ“ - Рая Матева, може да чуете в интервю, приложено като аудиофайл.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!