линейка Благоевград
линейка Благоевград / БГНЕС
Мъж е настанен за лечение в болница след пътен инцидент в община Омуртаг.

На 9 ноември около 14,05 ч на второкласен път Омуртаг-Котел в община Омуртаг правоспособен 64-годишен водач от с. Горско село, община Омуртаг, при управление на колесен трактор „Тюмосан“ с търговищка регистрация с прикачен инвентар – сеялка/фирмена собственост/, при движение в посока гр. Котел-гр. Омуртаг, е навлязъл в лентата за насрещно движение и с прикачения инвентар е блъснал странично от лявата страна правомерно движещ се лек автомобил „Фолксваген Голф“ с търговищка регистрация, собственост и управляван от правоспособен 23-годишен водач от гр. Омуртаг.

В резултат на пътния инцидент возещ се на задна седалка на лекия автомобил 41-годишен мъж от гр. Омуртаг е приет за лечение и наблюдение в МБАЛ-Търговище с фрактура на лява ръка, без опасност за живота му.

На водачите на двете МПС-участници в пътно-транспортното произшествие, са взети проби за евентуално наличие на алкохол в издишания от тях въздух по надлежния ред – с техническо средство алкотест „Дрегер“, които са отрицателни. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ-Омуртаг.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.