Инцидентът е станал при изпреварване
Инцидентът е станал при изпреварване / dariknews.bg

45-годишен мъж от село Върбяне е загинал след пътен инцидент на магистрала “Хемус“ в Шуменско. Сигнал за произшествието бил приет в 11 часа в оперативната дежурна част на Областната дирекция на полицията.

Съобщено било, че е възникнала катастрофа с пострадал до бензиностанция OMV в посока към Варна. Към мястото на инцидента са насочени екипи на полиция, пожарна и спешна помощ.

Инцидентът е станал при изпреварване
dariknews.bg


Станало ясно, че водач на автомобил "Мерцедес" с шуменска регистрация предприел изпреварване на кола "Опел Корса“ с шуменска регистрация.

Двама души загинаха при катастрофа с ТИР на магистралата до Пловдив

Водачът на мерцедеса застигнал опела и поради неспазване на дистанция го блъснал отзад. След това се блъснал в мантинелата и се преобърнал на пътя. В В шуменската болница за преглед е откаран водачът на мерцедеса - на 49 години от Нови пазар. Той има фрактура на дясната ръка.

Инцидентът станал при изпреварване
Галин Кръстев


В болничното заведение е откаран и спътникът му, който бил на предната седалка. 45-годишният мъж починал в болничното заведение след получена гръдна травма.

Автобус катастрофира край Враца

Водачът на опела - 53-годишен мъж от село Тодор Икономово, бил тестван за алкохол, като пробата е отрицателна. За алкохол е тестван и другият водач, не е установено да е пил.

Инцидентът станал при изпреварване
Галин Кръстев


На място е извършен оглед. Образувано е досъдебно производство.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари