/ DarikNews.bg, Архив
Седем прокурори от Шуменския съдебен окръг са отличени с грамота и служебна благодарност за проявен висок професионализъм и компетентност при осъществяване на образователната програма „Съдебната власт – информиран избор и гражданско доверие. Отворени съдилища и прокуратури“ на Висшия съдебен съвет.
 
Заместник-окръжните прокурори Делян Димитров, Орлин Куздов и прокурорите в ОП-Шумен, Яна Николова и Румен Рачев, Маргарита Николаева и Павлин Вълчев от Районната прокуратура в Шумен, който вече е прокурор в Окръжната прокуратура, и Мая Големанова от прокуратурата във Велики Преслав са удостоени за участието им като лектори в Образователната програма на ВСС. За нея Висшият съдебен съвет получи специалната награда на журито за 2017 г. в конкурса „Кристални везни на правосъдието“ на Съвета на Европа. 
 
Наградени са и служители в прокуратурите в Шуменския съдебен район – съдебните администратори на ОП-Шумен Анна Иванова, на РП-Шумен Таня Карова и административният секретар на РП-Велики Преслав  Илияна Георгиева.
 
Те също са получили грамоти и служебна благодарност за участието в организацията на Образователната програма.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.