Петър Атанасов е новият съюзен организатор на „Обединени земеделци
Петър Атанасов е новият съюзен организатор на „Обединени земеделци / netinfo

За мен е интересно да видя пулса на организацията в Шумен, да видим хората какво мислят, ние винаги разговаряме с тях, защото догодина престоят местни и президентски избори, заяви при посещението си в града председателят на "Обединени земеделци" Анастасия Мозер.Тя беше придружавана от членовете на Постоянното присъствие на партията Петя Ставрева и Любен Вичев. За местните избори нашето разбиране е, че ролята е на мастните организации, защото те си познават хората, знаят техните възможности и е тяхна отговорност да намерят подходящите хора, с които да излязат на тези избори, допълни Мозер.

Днес стана ясно, че Петър Атанасов е новия съюзен организатор на партия „Обединени земеделци" за Шумен, Разград и Търговище. „В нашия регион има условия да възродим земеделския съюз", заяви Атанасов. Той добави, че за един месец са осъществени срещи в 18 населени места. Мозер определи Атанасов като много активен и прям, човек, който не се страхува да си каже мнението. Това по думите й е много важно и много рядко в България.

Нашата приоритетната задача е да превърнем политическа партия „Обединени земеделци" в една модерна аграрна партия, която решава проблеми и дава алтернатива, заяви Петя Ставрева. Тя добави, че с екипа от хора, с който работят в различните региони това е една постижима цел.