Пенсионерски клуб Вкусът на живота в Шумен отпразнува десети юбилей
Пенсионерски клуб Вкусът на живота в Шумен отпразнува десети юбилей / netinfo

Пенсионерски клуб № 16 в кв. „Вичо Папазов" в Шумен отпразнува 10 години от основаването си. Гости на тържеството за юбилея бяха кметът на Шумен Красимир Костов, директорът на РУСО д-р Емилия Станчева, представители на местната администрация и много приятели на клуба.
Всички гости на празненството бяха посрещнати, по традиция, с хляб и сол.

Градоначалникът на Шумен подари кафеварка на пенсионерите и ги поздрави за юбилея на клуба. „Радвам се, че клуба се разви и създаде традиции", заяви Костов. Той допълни, че радващо и важно в днешно време е, че членовете на клуба са много активни. „Общината прави всичко възможно да подпомага дейността на пенсионерските клубове, подкрепяме всякакви инициативи на художествената самодейност, на гостуването на други състави и клубове - правим го съзнателно и с уважение", каза още кметът на Шумен.

Пенсионерски клуб "Вкусът на живота" в Шумен отпразнува десети юбилей
netinfo

Д-р Емилия Станчева също изказа поздравленията си за юбилея на клуба. „Пожелавам ви да добавяте много пъти по 10 години към този празник, никога не губете вкуса към живота и нека да ви има още много години", каза още тя.

Председателката на клуба Мария Добрева, получи благодарности от своите приятели за усилията и работата си през години - за създаването и развитието на клуба. „Връщам се годините назад и с гордост се изправям ред вас и си спомням как тичахме от врата на врата, за да се сбъдне мечтата, поклон пред вас, които дадохте всичко възможно от себе си, за да имаме този наш втори дом", каза в речта си Мария Добрева.

Тържеството за 10-годишнината на пенсионерски клуб „Вкусът на живота" приключи с кратка концертна програма.