Отново хванаха трима пияни шофьори
Отново хванаха трима пияни шофьори / netinfo
Трима пияни шофьори са били хванати от полицията, информират от ОД на МВР – Шумен. 40 – годишен неправоспособен мъж шофирал с концентрация на алкохол в кръвта 2. 84 промила е бил хванат около 05:00 ч. тази сутрин. Мъжът, с инициали Л.П., е от с. Царев брод и е управлявал лек автомобил „БМВ”, с шуменска регистрация. Бил е спрян за проверка на ул. „Васил Априлов” в Шумен. При проверката той не е представил свидетелство за управление на МПС, указало се е, че е неправоспособен. 40 – годишният мъж е отказал да даде кръвна проба за химичен анализ и е задържан за 24 часа.

Друг пиян и неправоспособен водач на 27 – години е бил спрян за проверка около 22:30 часа снощи, на пътя Шумен - Силистра. Той е управлявал автомобил „Опел Астра” след употреба на алкохол с концентрация 1.67 промила. Мъжът е с инициали М.О. и е от с. Браничево. Взета му е кръвна проба за химичен анализ и също е задържан за 24 часа.

Третият пиян шофьор, на 23 – години, е бил хванат на ул. „Самара” в Шумен, около 04:30 ч. днес. Младежът, с инициали С.С. е от града и е управлявал автомобил „БМВ” с концентрация на алкохол в кръвта 1.47 промила. Отказал е да даде кръвна проба за анализ и е задържан за 24 часа.