Откриха изложба на ОП „Развитие на човешките ресурси
Откриха изложба на ОП „Развитие на човешките ресурси / netinfo

Пътуващата изложба на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси" беше официално открита в Шумен по-рано днес. Тя е изложена пред Драматично-куклен театър „Васил Друмев" в града и е организирана от Управляващия орган на програмата. На откриването присъстваха областният управител Димитър Александров и зам.-кметът по здравеопазване и социални дейности Седат Кадир. Целта на изложбата е да представи конкретни примери за това как Европейския социален фонд чрез оперативната програма променя към по-добро живота на всеки български гражданин.

"В години на световна икономическа и финансова криза, когато няма растеж, когато няма инвестиции тези средства са изключително важни за нашето общество. От друга гледна точка, тук вече търсим и социалната страна на нещата, търсим професионалното израстване на хората и подпомагане на бизнеса",заяви областният управител. Той пожела всички примери дадени в изложбата да помогнат на хората, да ги заредят с повече ентусиазъм и да ги накарат да се възползват от възможностите на програмата.

Откриха изложба на ОП Развитие на човешките ресурси"
netinfo

В региона се изпълняват около 20 проекта по тази оперативна програма.

По време на изложбата експертите предоставяха и информация на заинтересовани лица относно процедурите, които предстоят да се обявят.