Около 200 мотористи от страната се събраха на мото-рок фест в Мадара
Около 200 мотористи от страната се събраха на мото-рок фест в Мадара / netinfo

Около 200 мотористи от цялата страна се събраха днес на мото-рок фест в село Мадара. Съборът се организира от шуменската рокерска банда „MC The Devils", а мотото му е „Да кажем НЕ на безразсъдното шофиране".

Преди да започне, предвиденото по програма рокерско шествие се проведе и освещаване на събора. Тържествен водосвет, отслужиха местните свещеници Неделчо и Андрей.

Около 200 мотористи от страната се събраха на моторок фест в Мадара
netinfo

Кметът на Мадара Антоанета Иванова пожела на всички участници приятно и безаварийно пребиваване в селото. Специални поздравленя към организаторите отправи инж. Юлиян Вълчев, общински съветник от ГЕРБ, който пожела мото-рок феста да се превърне в традиция. "Приятно изживяване в подножието на Мадарския конник", пожела Вълчев на мотористите.

Веднага след това стартира шествието на рокерите. Със своите мотори те преминаха разстоянието от с. Мадара до Шумен и се върнаха обратно под ескорта на полицейски автомобили. Сред участниците от Шумен, Разград, Търговище, Добрич, Варна и София има и 5 представителки на нежния пол.

Около 200 мотористи от страната се събраха на моторок фест в Мадара
netinfo

Фестът продължава с атрактивни състезания и забавни игри с награди. Фестът ще продължава с рок концерт, като гвоздея в програмата ще бъде Васко Кръпката и неговия бенд.