Обща приемна в РУСО веднъж месечно
Обща приемна в РУСО веднъж месечно / Darikmews.bg, архив

Обща приемна за гражданите обявява Районно управление "Социално осигуряване" в Шумен, информират от ведомството. Всяка първа сряда на месеца от 8:00 до 17:00 ч. експертите на РУСО ще дават консултации и съвети по пенсионни и осигурителни въпроси. Приемът ще се осъществява в работните кабинети на началник отделите „Краткосрочни плащания и контрол" и „Пенсии", както и в секторите: „Парични обезщетения за временна неработоспособност", „Парични обезщетения за безработица", „Пенсионно обслужване", „Отпускане на пенсии", „Изплащане на пенсии" и „Осигурителен архив".

Въпроси и искане на информация могат да се изпращат на електронната поща на управлението - shumen@nssi.bg. Отговорите се подготвят и изпращат в рамките на работния ден.  

Гражданите могат да изразят своето мнение, оставяйки писмо или бележка в специалната Кутия за мнения и препоръки, поставена до входната врата на РУСО.

С цел проучване на мнението на гражданите и подобряване на качеството на административното  обслужване, има подготвена анкетна карта, в която всеки може да оцени компетентността на служителите.