Обединена социалдемокрация откри предизборен център в с. Мадара
Обединена социалдемокрация откри предизборен център в с. Мадара / Dariknews.bg

„Обединена социалдемокрация" откри предизборния си център в с. Мадара. По време на откриването беше представен и кандидатът за кмет на селото от издигнат Гражданския съвет към партията Делка Владимирова. Тя благодари на хората дошли да я подкрепят. "Ако вие ми се доверите обещавам на всички вас да работя с най-голямото усърдие, на което съм способна и да оправдая доверието ви", каза Владимирова.

"Вие познавате Делка добре, тя е родена тук, израснала е тук , два мандата беше кмет на с. Мадара", заяви пред жителите на населеното място кандидатът за кмет на Шумен от „Обединена социалдемокрация" Ивелина Вичева. Тя добави, че всички, които са в листата за общински съветници, са професионалисти, хора които не са подвластни на политически партии и които са честни и подчтенни. "Като граждани ни обединяват основните неща, които са присъщи на социалдемократите - свобода, справедливост, солидарност", заяви Ивелина Вичева.  

По думите й е време гражданите да поемат управлението. "22 години от началото на демократичните промени в страната ни народът не живее по-добре, напротив хората живеят все по-зле и по-зле, градовете и селата ни не стават по-уредени. Хората са отчаяни и обезверени. Затова аз като гражданин и моите колеги не можем да стоим равнодушно и да чакаме някой друг да решава вместо нас как да живеем. Ние искаме да живеем достойно и да работим в уредени населени места", каза още Ивелина Вичева.  

Тя призова жителите на с. Мадара да отидат и да гласуват. "Чрез вашия глас вие ще изпратите вашите представители в местната власт. Това са вашите слуги, вие казвате какво те трябва да свършат за вас, казвате болката и проблемите си и настоявате те да го свършат. Мислете много добре и дайте гласа си за почтенни хора, за хора които познавате и за хора на които може да се доверите" , добави още Ивелина Вичева.