/ iStock/Getty Images
Със заповед на министъра на вътрешните работи Бойко Рашков на ръководна длъжност заместник-директор на ОД на МВР-Шумен е преназначен комисар Веселин Райнов, съобщиха от полицията.

Досегашният заместник-директор Тодор Енчев е преназначен на длъжност началник на Районно управление-Велики Преслав. Румен Симеонов ще ръководи полицейското управление в Нови пазар Началниците на полицейските управления в областната дирекция и през август ще проведат срещи с жителите на малките и отдалечени населени места.

Районното управление на полицията във Велинград е с нов началник

Гл. инсп. Илиян Николов ще проведе среща с жителите на село Иглика на 17 август в 11.00 часа в кметството. На 11 август началникът на РУ-Велики Преслав гл. инсп. Тодор Енчев ще се срещне с жителите на Осмар.

Тя е насрочена за 11.00 часа в сградата на кметството на селото. Началникът на РУ-Нови пазар гл. инсп. Румен Симеонов ще бъде в село Сечище на 24 август, където в 10.00 часа жителите на населеното място могат да поставят въпроси по проблеми от компетентността на полицията.

Жителите на село Климент също могат да споделят своите нерешени проблеми с началника на полицейското управление в Каолиново гл. инсп. Кирил Кирилов. Срещата е насрочена за 25 август в 10.00 часа в кметството