Назначиха зам.-областни управители в Търговище
Назначиха зам.-областни управители в Търговище / Диляна Стойчева /

Николай Дяков и Елка Станчева ще са новите зам.-областни управители на Търговище. Те са назначени със заповед на министър-председателя Бойко Борисов.

Николай Дечев Дяков е роден на 9.12.1979 г. Средно образование е завършил в I СОУ „ Св.Св.Седмочисленици"- Търговище. Висшето му образование е бакалавър по „Философия" и бакалавър по „Политология", в момента завършва магистратура по „Политология" във Великотърновски Университет. Работил е в Общинска администрация Велико Търново както и в частни фирми.

Елка Иванова Станчева e общински ръководител на ПП ГЕРБ в Антоново, тя беше кандидат от пропорционалната листа на партията в последните избори. По професия е педагог. Родена е на 9.12.1975 г. Средно образование  е завършила в СОУ „Св.Св.Кирил и Методий"- гр. Антоново. Висше образование - в ЮЗУ „Неофит Рилски"- Благоевград, специалност " География - регионално развитие и туризъм". В момента следва магистратура във Великотърновския университет - специалност „Информатика и информационни системи", работи като преподавател по География.