Нашествие на пияни шофьори в Шуменско
Нашествие на пияни шофьори в Шуменско / netinfo

32-годишен пиян и неправоспособен шофьор от с. Загориче е блъснал два паркирани автомобила в с. Климент, информират от ОД „Полиция”- Шумен. Установено е, че мъжът е управлявал колата си „ВАЗ” след употреба на алкохол с концентрация в кръвта 2.40 промила и без свидетелство за управление на МПС.

Друг пиян водач е предизвикал пътен инцидент на ул. „Ген. Гурко” в Нови пазар. 35-годишният С.А. е е ударил електрически стълб с колата си „Сеат”, алкохолът в кръвта му е бил 1.88 промила.

В Шумен, на бул. „Ришки проход” е бил спрян за проверка „Фиат”, управляван от 25-годишен мъж от града. Той е шофирал употребил алкохол с концентрация 1.61 промила. През 2007 г. водачът, с инициали Н.М. отново е хванат да кара пиян, с концентрация над 1.2 промила, за което му е наложена глоба в размер на 750 лв. и е бил лишен от правото да шофира за 9 месеца.

48-годишен водач от с. Царев брод е бил спрян за проверка на ул. „Димитър Благоев” в Каспичан. Той е шофирал „Фолксваген”-а си с концентрация на алкохол 1.43 промила.

Отново на ул. „Димитър Благоев” в Каспичан е бил спрян за проверка лек автомобил „Рено”. То е било управлявано от 33-годишен мъж от града, който е шофирал пиян с концентрация 1.71 промила.