НАП-Шумен продава бензиностанция
НАП-Шумен продава бензиностанция / netinfo

НАП-Шумен обяви за продан бензиностанция във Върбица, информират от пресцентъра на службата. Обектът ще бъде продаден чрез търг с тайно наддаване. Имотът е с площ 5 580 кв. метра, заедно с построените в него модулна газстанция към бензиностанция, бензиностанция и търговски обекти. На търга се продава и обслужващата сграда към бензиностанцията, която се състои от търговска зала и кафене с офис, склад и  обслужващ коридор, разположени на обща площ от 192 кв.м. Началната тръжна цена, от която ще стартира наддаването е 294 469 лева.

Оглед на имота кандидат - купувачите могат да извършат до 8 август, а търгът с тайно наддаване ще се проведе на 13 август  от 14:00 часа.

За първите седем месеца на 2012 година публичните изпълнители от отдел „Принудително изпълнение" при офис Шумен са събрали близо 120 000 лева от продажбата на имущество на длъжници чрез организираните 7 търга с тайно наддаване. До края на месец август в офис Шумен предстои провеждането на още 6 търга с тайно наддаване. До налагането на тези крайни мерки се е стигнало, след като длъжниците са отказали да внесат доброволно натрупаните данъчни и осигурителни задължения.