/ Thinkstock/Getty Images
47-годишен криминално проявен жител на село Белокопитово е бил задържан от полицейските служители снощи след получен сигнал, че заплашва с хладно оръжие жители на града в района на автогарата.

Мъж е в болница след сбиване

По време на задържането му, е оказал яростна съпротива и е нанесъл удари с крак в корема и ребрата на полицейски служител. Около 22:30 часа в дежурната част на полицията е приет сигнал, че на Автогара-Шумен, мъж държи демонстративно нож в ръката си и отправя закани към непознати.

На място бил пратен полицейски екип, но не бил установен. Дадено е било описание на мъжа и е направен обход в района. На една от пейките на входа на Градската градина е бил забелязан мъж със същото описание.

Петима души в ареста след пиянско сбиване в Шумен

Извършена му била проверка, по време на която от джоба на връхна дреха бил иззет нож. Отказал да даде документ са самоличност, започнал да отправя обиди към полицейските служители.

Оказал яростна съпротива по време на задържането, като нанесъл удар по коляното на единия полицай. Ритнал с крак другия в областта на корема и ребрата, правил опит да ги хапе.

Таксиджия наби колега

Изяснена била самоличността му- криминално проявен и осъждан многократно за грабежи, кражби, побой, проникване в чужди имоти през нощта, хулигански прояви - някои придружени със съпротива срещу орган на властта. Той е задържан за срок до 24 часа.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари