/ Снимка: Дарик, архив
Отвлечена жена
94518
Отвлечена жена
  • Отвлечена жена
Жена на 45 години е била качена против волята й в автомобил. Сигналът за инцидента е бил подаден около 20 часа на 29 август, потвърдиха от Областната дирекция на МВР – Търговище. Сформирани били екипи от служители на Районното полицейско управление в Попово, които само за час успели да спасят отвлечената. Тя била намерена в къща в поповското село Паламарца, задържан е стопанинът - 53-годишен мъж.
 
Той е и собственик на използвания за отвличането автомобил. Ден по-късно в ареста е доведен и съучастникът му – мъж на 49 години от Попово. Работата по документиране на престъплението продължава под ръководството на прокурор от Окръжна прокуратура – Търговище, откъдето отказаха повече информация по случая.

Отвлечената жена е от съседното на Паламарца село Гагово, разказа кметът на Паламарца Георги Георгиев. Тя е краварка там и по време на инцидента е била заедно със съпруга си, който е подал сигнала до полицията. Задържаният за отвличането мъж от Паламарца е купил къщата си там преди няколко дни. Бил е рецидивист и е лежал в затвора.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.