Иван Капралов: Подкрепете младата десница!
Иван Капралов: Подкрепете младата десница! / netinfo

Кандидатът за общински съветник от Коалиция „Гергьовден - Новото време” призова медицинските сестри в Шумен да подкрепят кандидатите на „младата десница” на предстоящите местни избори. „По-голямата част от нашите кандидати са емоционално свързани със съсловието на медицинските специалисти”, заяви Капралов и добави, че „младите в политиката често са недооценени по подобие на отношението към медицинските сестри в здравната система”.

Кандидатът за кмет доц. Юрий Проданов и кандидатите за общински съветници Бисер Балинов, Антоанета Филипова, Иван Иванов и Артур Алтунян се срещнаха със старшите медицински сестри на МБАЛ - Шумен и представиха управленската си програма „Пътна карта 2007 - 2011”.

Главната сестра на МБАЛ – Шумен Мария Симеонова благодари на „младата десница” за възможността да се запознаят лично с кандидатите им за местната власт. „Вие сте единствената политическа сила, която демонстрира по този начин съпричастност с проблемите на медицинските специалисти”.

„Подкрепете „младата десница” сега, за да продължим по пътя си за модернизация на Шумен”, заяви Иван Капралов и обеща да благодари на всички медицински сестри по време на „победната пресконференция в изборната нощ”.