Губернаторът се среща с ръководството на Е.ОН
Губернаторът се среща с ръководството на Е.ОН / netinfo

Работна среща с ръководството на “Електроразпределение – Варна” АД, собственост на “Е.ОН – България”, ще се проведе днес от 16:00 ч. в зала “Тича” на хотел “Шумен". Срещата се организира по инициатива на областния управител на Шумен Красимир Костов. Предвижда се да бъде направен отчет за извършените дейности от „Е.ОН – България”, във връзка с предписанията, дадени от ДКЕВР при проверката в област Шумен. Тя беше извършена през ноември 2006 г. Ще бъде направена и презентация на инвестиционната програма на компанията, която ще бъде реализирана в Шуменско.

Поканени за участие са кметовете на 10 – те общини от региона, представители на ръководствата на големите клиенти на дружеството, както и служители на Дирекция “Гражданска защита”.

На срещата ще присъстват: Райнхард Ашендорф – член на УС на “Е.ОН- България “ЕАД, Пламен Консулов – член на УС на “Е.ОН – България Мрежи” АД, Пламен Денчев - член на УС на “Е.ОН – България Мрежи” АД, Едгар Кек – председател на УС на “Е.ОН – България Мрежи” АД, Щефен Майвалд - член на УС на “Е.ОН – България Продажби” АД и др.