Фотоконкурс Младите променят света провеждат в Търговище
Фотоконкурс Младите променят света провеждат в Търговище / netinfo
По повод Европейската младежка седмица /2 – 9 ноември 2008 г./ Младежкият информационно-консултантски център /МИКЦ/ в Търговище обявява фотоконкурс на тема:„МЛАДИТЕ ПРОМЕНЯТ СВЕТА”.

За поредна четвърта година Европейската комисия инициира Европейска Младежка Седмица, информират от Младежки дом - Търговище. Тази година тя ще се проведе от 2 до 9 ноември и ще бъде фокусирана основно върху темата за „междукултурния диалог”.

В отбелязването на Европейска Младежка Седмица Младежки дом ще участва в партньорство със Сдружение „Мисионис” в рамките на реализирания от тях проект МИКЦ. Предвидени са редица инициативи и рекламна кампания, свързани с младежката активност.

Организаторите очакват да изпратите за конкурса усмихнати снимки от успешно реализирани свои инициативи и проекти. Те ще бъдат публикувани в сайта на Младежкия информационно – консултантски център – Търговище – http://www.trg.mikc.bg/

Право на участие имат младежи и девойки на възраст до 19 години.
Максимален брой снимки за участие – 3 броя от участник.
Краен срок за изпращане на творбите – 3 ноември.
Снимките трябва да бъдат изпратени на -  mikc.trg@gmail.com или cmditrg@gmail.com. Най- добрите предложения и идеи ще бъдат наградени.