Една жалба е внесена в Шуменската прокуратура
Една жалба е внесена в Шуменската прокуратура / netinfo
Една жалба е внесена в Районна прокуратура Шумен от адвокат Ивайло Тошев от ГЕРБ. Това потвърдиха за Дарик от прокуратурата.

От представители на ГЕРБ е бил засечен микробус, управляван от Милен Насков, който е участвал в даване на пари на трети лица. След засичането на микробуса е бил подаден сигнал в шуменската полиция, от където са изпратили патрулна кола. Шофьорът на микробуса е разбрал, че има подаден сигнал в полицията и се е опитал да избяга, като чрез предприета неправилна маневра е застрашил живота на случаен гражданин - твърдят от ГЕРБ. При пристигането на патрулен екип шофьорът е бил настигнат и откаран в РПУ-Шумен. По - късно лицето е било освободено, не са били разпитани очевидци на инцидета, както и водача на микробуса, твърдят от ГЕРБ. От полицията съобщиха за Дарик, че лицето Милен Насков е бил разпитан и освободен, тъй като не са събрани доказателства, в микробуса с него не е имало трети лица.

Адвокат Ивайло Тошев е сезирал Районна прокуратура –Шумен, като е поискал Милен Насков да бъде задържан. От прокуратурата са разпоредили извършването на проверка по случая. Тя ще бъде извършена от полицията. По думите на прокурор Маргарита Николаева проверката трябва да приключи до 3 дни, след това прокуратурата ще излезе със становище дали Насков да бъде задържан.