/ netinfo
Педагогическият факултет на Шуменския университет „Епископ Константин Преславски“ е организатор и домакин на два научни форума - научната конференция „Съвременният дискурс в науката“ и докторантска конференция. Те ще бъдат открити на 26 октомври, в 13:30 часа в зала „Панчо Владигеров“ в Корпус 2.

Пет български университета създават уникален Център за върхови постижения

Общо 95 са подадените доклади за участие в двете конференции. Авторите са докторанти и преподаватели от Шуменския университет „Епископ Константин Преславски“, от Софийския университет „Свети Климент Охридски“, Тракийския университет-Стара Загора, Нов български университет, Националната спортна академия, Аграрен университет-Пловдив, УНИБИТ, Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“, Великотърновския университет „Свети Свети Кирил и Методий“ и Югозападния университет-Благоевград, както и от Тракийския университет в град Одрин, Турция. 

На 27 октомври, в 10:00 часа, в галерия „Университетска“ ще бъде открита изложба с творби на преподаватели и студенти от Факултета за изящни изкуства в Тракийския университет в град Одрин, Турция.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари