Доц. Юрий Проданов: Готов съм за добро представяне на изборите
Доц. Юрий Проданов: Готов съм за добро представяне на изборите / netinfo
Четирима ще са основните играчи на тези избори в Шумен - ГЕРБ, БСП, коалицията „Гергьовден”-„Новото време” и Атака, това заяви по-рано днес кандидатът за кмет на община Шумен доц. Юрий Проданов, издигнат от коалиция "Гергьовден" и "Новото време". Основната ни политическа задача е да запазим мястото си на четвърта политическа сила в Шумен, допълни той.

Официалният старт на предизборната кампания на "Гергьовден" и "Новото време" ще бъде даден на 29 септември от 10:00 ч. в село Васил Друмево. Там съмишлениците от коалицията ще боядисат оградата на дома за деца „Калинка”, съобщи областният координатор на "Новото време" в Шумен Бисер Балинов. По време на предизборната кампания коалиционните партньори ще заложат на два слогана - "Гергьовден и Новото време - обединените цветове на Шумен" и "Навити ли сте?".

Днес стана ясно, че по време на предизобната си кампания "Гергьовден" и "Новото време" ще пуснат предизборното „Радио Гергьовден – радиото на новото време”. То ще излъчва 5-минутни емисии на честота 106,5 MHz oт 9:40 ч. всеки понеделник, сряда и петък през октомври. Вероятно водещ ще е Иван Капралов, кандидат за общински съветник от "Гергьовден". Той заяви, че кампанията им иска да обясни, че има и нормални хора, които си имат своя кандидат за кмет – доц. Юрий Проданов.

Какво още каза самият доц. Проданов чуйте в прикачения файл.