До месец ще бъдат назначени кметските наместници
До месец ще бъдат назначени кметските наместници / netinfo
Срещи със жителите на кварталите „Макак”, „Мътница”, " Дивдядово” и малките населени места в общината, където предстои да бъдат назначени кметски наместници е започнал кметът Красимир Костов. Това стана ясно днес по време на пресконференция. На среща в кв. „Дивдядово” вчера са били направени три номинации за поста. По думите на Костов, до около 1 месец всички кметски наместници ще бъдат назначени.

Относно директорите на дирекции в община Шумен и въпрос за това дали ще има дали ще има смени, Костов заяви, че не е привърженик на „чистките”. „ В момента се намираме в процес на оценка на дейността на директорите на дирекции” – каза още Костов. Той заяви, че през миналата седмица досегашния директор на Дирекция „Европейска интерграция” Дима Костова е напуснала, това място. Всички вакантни длъжности ще бъдат заети след провеждането на конкурси – каза още Костов.

На днешния брифинг бяха официално представени и новоназначените зам.-кметове - по здравеопазване и социална политика Зейнур Чауш и по образование, култура и младежки дейности Живка Тонева. Лично аз считам, че с тези две назначения нашия екип вече е пълен и балансиран като практически опит, надявам се това да е основа за успешна работа - каза Костов.