Елизабет Стилиянова  Донкова
Елизабет Стилиянова Донкова / Елизабет Стилиянова Донкова

С огромна радост, вълнение и благодарности искаме да Ви съобщим, че днес получихме обаждане от дарител, който обеща да допълни липсващата сума за провеждане на лечението в Париж. Това съобщи в своя Facebook профил Елизабет Донкова.

25-годишното момиче се нуждае от помощ в битката с болестта лимфом на Ходжкин.  Единственото и надеждно лечение, което бе предложено от лекуващия лекар в Турция, е трансплантация на костен мозък, която трябва да се състои след една седмица.За целта е необходима сума от 200 000 лв. 

За да помогнат на Елизабет откликнаха мнозина и до момента на Дарителската сметка са постъпили 70 257 лева, а на сайта за дарения от чужбина са събрани 13 691 лева, посочва самата тя.
 

 

Мили хора с добри сърца...Не! Занапред ще Ви наричам Приятели, защото за мен Вие всички сте такива! С огромна радост,...

Публикувахте от Елизабет Донкова в Вторник, 16 октомври 2018 г.



Получихме и отговор от болницата в Париж, която потърсихме за второ мнение. Лекарите от Франция не искат да се ангажират с оферта преди да направим консултация с техен специалист. Прегледът е насрочен за 02.11.2018 г., т.е. трансплантацията, която от Турция обявиха за спешна, според френските специалисти може да се отложи с още няколко седмици. Ще Ви държим в течение относно следващите стъпки, обявава в поста си младото момиче.

Искаме да Ви благодарим за подкрепата, съпричастността, милосърдието и щедростта! Никога не трябва да забравяме вярата в доброто - то винаги побеждава! Генерирахте огромна любов, която ми дава сили! С помощта на лекарите и Бог, аз ще се излекувам. Поклон пред всички Вас! Бъдете здрави и благословени, обръща се към всички Елизабет.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.