Д-р Красимир Мирев посрещна журналисти по пантофи
Д-р Красимир Мирев посрещна журналисти по пантофи / netinfo
Досегашният кмет на Търговище и кандидат за трети мандат д-р Красимир Мирев покани журналистите от града на гости в дома си. На чаша кафе и в приятна атмосфера той сподели какво няма и какво никога би направил, започвайки с шегата, че по време на избори имуществото му се увеличава няколко пъти в очите на много хора:

“Нямам централната градска баня, общината се бори да възстанови правото си на строеж там.Това ми е жилището, двустаен апартамент, колата ми също е една, имам и място в с.Миладиновци, където направих пчелин. Не съм имал и нямам фирми, нямам клиники - нито в Търговище, нито във Варна, нито в чужбина. Изпращал съм много хора при моя учител проф. Темелков, и при моя състудент доц. Добрин Добрев, те имат свои клиники, аз ги ценя като специалисти. Да имаш собствена клиника изисква много голям финансов ресурс, голям екип и неотлъчно присъствие на място. Одобрявам тази форма, защото тя е много сериозна алтернатива на здравеопазването, но обхваща от 5 до 10 процента от случаите, не повече.

Много силно съм привързан към фамилията си, не бих направил нещо, което да злепостави децата ми.

Цената, която платих за това, че съм в политиката, е повече в позитивен план, негативите бяха за съжаление повече за близките ми, поради отсъствията. Аз мисля, че доста израснах в това време и като човек.”