/ netinfo

Четирима души са пострадали при инциденти през изминалото денонощие в Шуменско.

Двама мъже са пострадали след катастрофа по пътя между селата Избул и Върбяне. Произшествието възникнало около 11:25 часа вчера. 33-годишния А.Д. от село Църквица управлявал лек автомобил Сеат  „Ибиза“ с шуменска регистрация.

Водачът се движил в посока към село Върбяне. Не съобразил скоростта си на движение, навлязъл в насрещната лента и се ударил в идващия насрещно товарен автомобил товарен автомобил Мерцедес „Актрос“ с шуменска регистрация.

Екип на РСПБЗН-Нови пазар пристигнал на място и обезопасил веднага двата автомобила. В МБАЛ- Шумен за преглед са откарани водачът на сеата и неговия спътник Г.Х./ 27г./ от село Църквица.

Установено било, че водачът е с със счупена дясна ръка и фрактура на пет ребра вдясно, а пътникът в автомобил с фрактура на ляво ходило и комоцио. Настанени са за лечение в болничното заведение без опасност за живота. Двамата водачи са тествани за алкохол, наличие не било установено.

ОДМВР-Шумен
netinfo


18-годишен водач е пострадал при пътен инцидент вчера сутринта на главен път Шумен- Силистра на разклона за село Хитрино. Произшествието възникнало около 07:40 часа.

Водач на товарен автомобил Рено „Премиум“ с варненска регистрация поради движение с несъобразена скорост ударил попътно спрелият лек автомобил Фолксваген „Поло“ с шуменска регистрация.

В резултат на удара водачът на лекия автомобил Б.С./18г./ от село Върбак е ранен. След преглед в МБАЛ- Шумен била установена фрактура на фронталната кост на черепа.

ОДМВР-Шумен
netinfo


Настанен е за лечение без опасност за живота. Той и водачът на товарния автомобил В.Р./40г./ от село Черни бряг, община Антоново, са тествани за алкохол. Наличие не било установено. Образувано е досъдебно производство.

70-годишна жена от Шумен е пострадала след пътен инцидент в града. Около 14 часа вчера жената пресичала по пешеходната пътека на бул.“Симеон Велики“ срещу хранителен магазин.

Лек автомобил спрял да я пропусне, но идващият след него водач на лек автомобил Ауди А3 се престроил в лявата лента и ударил пресичащата жена. Пешеходката е откарана за преглед в МБАЛ-Шумен, където била установена фрактура на фибулна кост на десния й крак. Извършен бил оглед. 

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари