Брат свали брат си от бесило
Брат свали брат си от бесило / netinfo

38-годишен жител на разградското село Чудомир свали брат си от бесило. Мъжът, който е на 34 години, посегнал на живота си заради семеен спор - майка му не харесвала снаха си. Скандалите продължавали с години и преди дни по-младото семейство се изнесло от фамилната къща.

Инцидентът станал около 18,00 ч. на 6 февруари. Мъжът с инициали С.Д. изкачал съпругата си да излезе до магазина, взел въже и окачил примката на гредата на селскостопанска сграда в двора. Когато жената се върнала, видяла бесилото и повикала брата на съпруга си. Той отрязал дебелото въже и откарал самоубиеца в разградската болница. Все още е в кома, има опасност за живота му - обясниха от лечебното заведение.

От ОД на МВР-Разград съобщиха за още един опит за самоубийство, станал в Разградско в събота. Около 12,15 ч. в спешния център в Разград е докарана 18-годишната А.С. от село Липник. След скандал с родителите си момичето погълнало четири хапчета "Коринфар", медикаментът се използва за лечение на хронична стенокардия и хипертония. Пострадалата е настанена под наблюдение в разградската болница.