Атака-Шумен с нов общински лидер и нов офис
Атака-Шумен с нов общински лидер и нов офис / netinfo

Добрин Чaйлев е новия общински лидер на партия „Атака" в Шумен. Той официално бе представен днес, по време на откриването на новия офис на партията в града - на бул. "Симеон Велики" от депутата от Варненския регион Николай Александров. Той пък ще изпълнява длъжността областен координатор на партията в Шуменско.

Чайлев обясни, че е патриот и родолюбец. По образование е инженер и работи в частния сектор. Новият общински лидер на „Атака" отказа да коментира предшествениците си, но заяви, че гледа на пред и допълни, че със сърце и душа ще работи за национализма в България.

"Атака"-Шумен с нов общински лидер и нов офис
netinfo

Чайлев показа и декларация, подписана от шуменци против изказването в парламентарна зала на Народното събрание на народния представител от ДПС Хюсеин Хафъзов. „В коя друга държава в Народното събрание би се допуснало такова изказване, аз съм против двойните стандарти", подчерта още Чайлев.

Николай Алекасндров обясни, че Шумен е район на който трябва да се обръща сериозно внимание. За новия общински лидер той заяви, че Чайлев е изключително оперативен и деен и ще помага на шуменци. Относно статута на Стоян Русев и Веселин Панайотов поясни, че двамата вече не са членове на „Атака".