Алкомет с отличие от сп. Бизнес лейди
Алкомет с отличие от сп. Бизнес лейди / netinfo

За втора поредна година Нели Тончева - директор „Продажби" на „Алкомет" АД бе отличена с награда от сп. „Business lady". Призът в категория НАЙ-ДОБРА ТЪРГОВСКА ПОЛИТИКА В ИНДУСТРИЯТА връчи Николай Логофетов - заместник-председател и член на УС на Асоциацията на Бизнес Експертите. Тончева изказа благодарност към организаторите на събитието и ръководството на „Алкомет" и изтъкна, че тази награда е оценка за добрата корпоративна политика на мениджмънта на фирмата.

Събитието се организира от единственото по рода си информационно издание с бизнес насоченост и дамска аудитория „Business lady". Награждаването се състоя сряда вечер. Домакин на официалната церемония беше Кемпински хотел Маринела, който посрещна 160 личности от бизнес средите и приятели на списанието. Организаторите бяха подбрали 21 категории от обществения живот, бизнеса и културата.

"Алкомет" с отличие от сп "Бизнес лейди"
netinfo

Нели Тончева е член на Управителния съвет на „Алкомет" АД. Завършила е математическа гимназия в гр. Шумен и ВХТИ, гр. София, специалност „Металургия на цветните метали" през 1984 г. През същата година започва работа в „Алумина" АД, понастоящем „Алкомет", като научен сътрудник в базата за развитие и внедряване. През 1994 г. е преназначена за началник на отдел „Продажби", а три години по-късно става и Търговски директор.

От 2007 г. досега е член на УС на „Алкомет" с отговорност за продажбите и връзките на фирмата с институции и организации в страната и чужбина. Настоящата й работа е свързана с договарянето и осъществяването на всички търговски договори за продажба на изделията на „Алкомет". Тончева е член и на управителния съвет на Българската асоциация на металургичната индустрия.

Наградите на списание „Business Lady" са продължение на основната мисия на изданието - да подкрепя позициите на дамите в обществото, давайки гласност на техните професионални успехи, качества и постижения.