Ахмед Доган: Основният проблем е поминъка на хората
Ахмед Доган: Основният проблем е поминъка на хората / netinfo

„Основният проблем е поминъка на хората, заедно с основните права и свободи", заяви председателят на ДПС Ахмет Доган. Той присъства на събор, по случай отбелязването на 23-та годишнина от възродителния процес в каолиновското село Пристое, заедно с други народни представители и членове на ръководството на партията. По думите на Доган, трябва да се работи така, че да има ясна визия за европейски стандарти. Той допълни, че в политиката идеализъм трябва, но с идеализъм не се прави политика.

„Трябва да намерим ключа да живеем добре и да устоим, като идентичност", каза още лидерът на ДПС. Доган прогнозира, че през следващите години местната власт ще има различна от сегашната ангажираност. „Не само с пътища канализации и публични обекти, а с търсене и стимулиране на предприемачи в земеделския сектор, в животновъдство, семейния бизнес, това ще бъде основния приоритет за нашата политика във всички региони", подчерта още Ахмед Доган.

Кметът на община Каолиново Нида Ахмедов заяви, че днес страната е пред финансов колапс, заради политиката на сегашното управление. „Дошло е времето да изметем от власт тези хора, които ни влачат към пропастта", каза още Ахмедов.