Ахмед Доган: Организацията на ДПС в област Шумен претърпя качествена промяна
Ахмед Доган: Организацията на ДПС в област Шумен претърпя качествена промяна / netinfo

Областната организация на ДПС в Шумен претърпя качествена промяна през последните две години. Това каза по време на посещението си в Шумен председателя на Движението за права и свободи Ахмед Доган. В залата на Драматично-куклен театър “Васил Друмев” лидерът на ДПС се срещна с граждани и симпатизанти на движението.

По време на предизборната среща бяха представени част от общинските кандидати за кметове на ДПС, както и кандидатите за общински съветници. С тази зрялост, която лъха от вас, с това достойнство, с тази осъзната сила, която имате, сега мога да кажа, че действително знаете защо искате местната власт в Шуменския регион - каза още Ахмед Доган. Той допълни, че ДПС има само един шанс да действа, да мисли и да прави политика изпреварващо.

По време на предизборната среща лидерът на ДПС беше придружаван от зам.-председателя на партията Юнал Лютфи, евродепутатите Фелиз Хюсменова и Метин Казак, от депутатите Метин Сюлейманов и Четин Казак, както и от зам.-министърът на регионалното развитие и благоустройството Искра Михайлова.