ОА Разград
ОА Разград / Областна администрация - Разград
Областният управител Гюнай Хюсмен и неговият заместник Евгени Драганов посетиха днес Отделението по акушерство и гинекология към МБАЛ „Св. Иван Рилски“ гр. Разград, и поздравиха екипа на отделението: докторите Росица Димитрова, Василена Михайлова, Снежана Димитрова и Пенка Симова, както и дежурните акушерки и сестри, по случай техния професионален празник -Деня на родилната помощ.

ОА Разград
Областна администрация - Разград


Областният управител благодари на целия екип за благородния и хуманен труд, който ежедневно полагат, като им пожела здраве, благоденствие и професионални успехи. Той разгледа залите в Родилното отделение и сподели възхищението си от модерното оборудване, чистотата и отличните условия за родилките, като призова жителите на община Разград да имат доверие на професионалистите в отделението, за да се раждат повече бебета в Разградската болница. Според Гюнай Хюсмен фактът, че млади кадри като д-р Пенка Симова са започнали работа в отделението е показателен, че отделението се развива добре.

ОА Разград
Областна администрация - Разград


Медицинските работници информираха Областния управител, че през 2019 година в Разградското родилно отделение са се родили 280 бебета. Те с радост споделиха, че в момента в отделението има две бебета – момиче и момче, на които Областният управител поднесе подаръци и пожела да растат здрави и щастливи.

С думите „Блaгoдapим ви, чe ви имa, и чe пpaвитe вcичĸo, нeзaвиcимo oт тpyднocтитe, в имeтo нa нaй-гoлямoтo бoгaтcтвo – децата!“, завърши посещението си в отделението Областният управител.