/ Thinkstock/Getty Images
Бързо производство е образувано в полицията в Сливо поле, срещу водач на лек автомобил, заловен да кара в нетрезво състояние. На 15 юли, около 10:58 часа, по пътя Кубрат-Сливо поле, в района на разклона за с. Малко Враново, дежурен полицейски наряд е спрял за проверка "Фолксваген"-Голф с водач 27-годишен мъж от Русе, при което му е измерена положителна проба за алкохол от 2,53 промила.

Тежка катастрофа на бул. "България"

На водача е съставен акт и е му е издаден талон за изследване. Той е задържан и конвоиран до УМБАЛ-Русе, където е отказал да даде кръвна проба.

Четирима са пострадали при пътен инцидент между селата Новград и Кривина

Бързо производство е образувано в полицията в Сливо поле, срещу водач на нерегистриран мотопед. На 16 юли, около 13:10 часа в с. Голямо Враново по бул. "Хан Аспарух", дежурен наряд от полицията е спрял за проверка мотопед "Peugeот Vogue", движещ се без регистрационна табела.

Униформените са изяснили, че водач на мотопеда е 65-годишен мъж. Той е представил пред контролните органи документ за мотопеда, но при справка се е оказало, че превозното средство не е регистриран по надлежния ред на територията на България.