За пръв път в Русе съботен брънч, в Бизнес кафе Десенс
За пръв път в Русе съботен брънч, в Бизнес кафе Десенс / netinfo

БРЪНЧ (brunch: BREAKFAST + LUNCH) – комбинация от късна закуска и ранен обяд.

ЗА ПРЪВ ПЪТ В РУСЕ – СЪБОТЕН БРЪНЧ 11.00 – 14.00

КЪДЕ? – БИЗНЕС КАФЕ ДЕСЕНС, БИЗНЕС ПАРК РУСЕ, СГРАДА А, ЕТАЖ 1

Чудите се какво е брънч?

Ние ще ви кажем. Думата е чуждица и идва от английски език. На кратко това е комбинация между думите за закуска – breakfast и обяд – lunch. Двете думи заедно правят брънч – brunch, и маркират онова време от уикенда, когато се спи до късно и като се събудите вече е минало времето за закуска и наближава обяд.

Родината на брънча е Северна Америка (САЩ, Канада), където всеки уикенд  семействата излизат да се забавляват взимайки със себе си лека храна. Брънчът обикновено е от 11:00 до 14:00 часа. Идеята е да се заплати определена сума и човек да се възползва от брънч бюфет без ограничение на консумацията. Брънчът е начин на живот, характерен за хората, които ценят свободното си време.  Храните, които се поднасят на брънча са нещо между закуски и обеди, може би по-скоро закуски. Със сигурност всеки от вас си устройва брънч през уикенда, но едва ли го наричате с това име.

Ежедневието ни е все по-забързано и все по-рядко ни остава време да се поглезим с домашноприготвени храни. Вместоя да отделите 1 час, за да си приготвите любимата закуска, спокойно можете да поспите до 10:30, да си вземете душ и в 11:00 вече да сте седнали на прясно сервирана храна и да четете съботната преса.

През уикендите имаме навика да се отпускаме и да забравяме за диетата. Вече и в Русе, всяка събота от 02.11.2013 от 11:00 до 14:00 в Бизнес кафе Десенс. Постарали сме се да ви помогнем да се заредите и да възстановите силите си след работната седмица. Богатия избор от прясно приготвена храна в комбинация с приятната и конфиденциална атмосфера на Бизнес кафе Десенс, със сигурност ще накарат онези от вас, които намират закуската през почивните дни за традиция, да оценят уникалното за гр. Русе предложение.

А след брънча ... излезте на дълга разходка, карайте колело, отидете на фитнес, за да сте чисти пред съвестта си, че поне малко сте се раздвижили и изгорили калории.