/ Дарик Русе
Винарско изложение в Русе за Деня на Дунав
101872
Винарско изложение в Русе за Деня на Дунав
  • Винарско изложение в Русе за Деня на Дунав
За четвърти път винопроизводители от Дунавския регион ще отбележат деня на река Дунав - 29 юни с изложение в Русе.

Живи статуи завладяват за пета година Русе

Събитието ще се проведе през почивните дни. Откриването ще бъде в 13:00 часа във фоайето на Доходно здание, а половин час по-рано за доброто настроение на посетителите ще се погрижи Биг Бенд-Русе с диригент Димчо Рубчев.

Бирен Фест ще се състои и тази година в Русе

Освен че ще могат да дегустират качествени вина от различни райони, посетителите на изложението тази година имат възможност да се включат в разнообразни инициативи. В събота, с помощта на художничката Петя Кирилова, гостите ще бъдат предизвикани да рисуват върху чаши от вино.

Младежки дом-Русе с предложения за лятото

Освен това, в два поредни уъркшопа - от 14:00 и от 15:00 часа, ценителите на виното ще могат да разкрият творческите си способности и да нарисуват своя картина на по чаша от любимата напитка под ръководството на екипа на Paint & Wine. И през двата дни на изложението,

Парад на ретро автомобили ще се проведе в Русе

Дунавската задруга на народните художествени занаяти и Школата по изобразително изкуство „Палитра“ към ОМД-Русе ще привличат вниманието на русенци и гостите на града с традиционни занаяти и интересни работилници, разположение пред Доходно здание.В изложението ще участват производители и от Румъния и Сърбия.  

Чуйте повече в звуковия файл: