/ iStock
Община Русе предупреждава за измама в социалните мрежи с безплатни карти за обществения транспорт. Разпространява се информация, че се предлагат безплатни шестмесечни карти за градския транспорт. От общината предупреждават, че става дума за опит за измама и злоупотреба с името и с дейността на “Общински Транспорт Русе”.

Към настоящия момент няма промяна в условията за пътуване и цените на превозните документи по линиите, обслужвани от общинското дружество. Те се закупуват само от шофьорите в превозните средства и билетния център, намиращ се на бул. “Ген. Скобелев” № 45.

Официалните канали за комуникация на дружеството са неговият уебсайт и Фейсбук страницата на Градска мобилност. На уебсайта на дружеството и в билетния център може да се намери и актуална информация за цените на абонаментните карти.

От общината призовават гражданите да бъдат внимателни и да не предоставят лични данни в разпространяваните фалшиви съобщения от фейсбук страницата „Абонаментна карта Ruse”, както и от други източници. 


Всеки момент е важен! Последвайте ни в Google News Showcase и Instagram, за да сте в крак с темите на деня
БГНЕС