Студио Гоев подарява нова баня
Студио Гоев подарява нова баня / netinfo
Студио "Гоев" подарява нова баня
47571
Студио "Гоев" подарява нова баня
  • Студио "Гоев" подарява нова баня

Дизайнерско студио „Гоев” ще подари нова баня на едно домакинство, съобщи младият дизайнер Генчо Гоев, известен в Русе като автор на много и впечатляващи проекти за интериорен дизайн в различни обекти в града. Идеята му обаче е това да се случи след конкурс, като гражданите да предлагат не самите себе си, а други хора-свои близки, познати, за които може да се каже, че имат нужда от подобен жест.

Студио "Гоев" подарява нова баня
netinfo

Кампанията започна с раздаване на флаери, а от 1 декември на електронната страница на събитието http://www.goev-design.com/inside/ желаещите ще могат да се регистрират и да дават своите предложения при кого да отиде коледният подарък. Това ще продължи до 20-ти декември, а от 20-ти до 23-ти журито ще подбере 5-6 участници и ще направи огледи на място.

Избраният ще бъде обявен на 23-ти декември на празнично тържество в Мол Русе. Реализацията на проекта ще започне в средата на януари и ще приключи за около 2 седмици, като печелившият трябва да се довери изцяло на дизайнерското решение на студио „Гоев”.

Още подробности чуйте от интервюто с Генчо Гоев.