/ IStock
Извършителят пък бил нападнат с телескопична палка
Мъж е бил наръган при скандал на бензиностанция, съобщиха от полицията в Русе.

В неделя преди обяд постъпва сигнал за пострадал шофьор. Пристигналите на място полицаи установили 44-годишен водач на тежкотоварен автомобил.

На червен светофар в Пловдив: Шофьор заплашва жена и удря колата ѝ

Той бил с порезни рани в областта на едната ръка и единия крак. В близост до него е имало телескопична палка, която той е предал на униформените.

Шофьорът съобщил, че между него и друг водач на товарен автомобил възникнал конфликт на бензиностанция в Русе, след като той го помолил да измести тира си, за да може да зареди гориво. В последствие се е стигнало до физическо спречкване помежду им.

Вторият участник в разправията – мъж на 62 г. от Стара Загора полицаите са открили в близост до тир паркинг на същия булевард.

Агресия на пътя: Пребиха шофьор след засечка във Великотърновско

Той пък разказал, че след възникналия спор, другият водач му е нанесъл удар в областта на главата и ръката с палка, затова той пък извадил ножа си. При преглед в болницата на 62-годишния са установени фрактура на кост на едната ръка, както и травма на главата. Случаят е документиран, извършен е оглед на местопроизшествие и е започнато досъдебно производство.


Всеки момент е важен! Последвайте ни в Google News Showcase и Instagram, за да сте в крак с темите на деня