/ netinfo
Иван Кочев
100389
Иван Кочев
  • Иван Кочев
Русе скърби за един изключителен човек, който почина вчера. Напусна ни дългогодишният преподавател и създател на специалността „Класическа китара“ в училището по изкуствата в Русе Иван Кочев. Опелото ще се отслужи на 28 януари, от 12:00 ч. в Катедрален храм "Света Троица". Много негови възпитаници изразиха своята скръб в социалните мрежи.

Ето какво пишат някои от тях. Lalka Petrova:Един голям ЧОВЕК, положил основата в образованието, възпитанието и светогледа на толкова много деца. Всички го обичаха, обичат и сега. Едно особено въздействие и стимул! Съболезнования на близките! Вечна памет!

Ani Angelova: Винаги ще ни липсва! Има хора, които като си отидат ни се струва, че са нереални...Мисля, че ако всеки даде от себе си по нещо добро за този свят, колкото и както може, ще уважим паметта му...Никой няма да го замести, но можем да се опитаме да бъдем най-добрата своя версия, защото освен на музика ни учеше да бъдем хора...

Преди 4 години той отбеляза 40 години педагогическа дейност и 55 години от първото си излизане на сцена. Тогава той гостува в Дарик радио и направихме едно приятно интервю . Чуйте го.