Реорганизират движението, заради автомобилно състезание
Реорганизират движението, заради автомобилно състезание / netinfo
Във връзка с провеждането на първия кръг от Националния шампионат по автомобилизъм от 13 ч. до 17:30 ч. днес ще бъде затворен за движение бул. „Хр. Ботев”. Булевардът ще бъде затворен в участъка от бул. "Цар Освободител” до кръстовището с бул.”В.Левски” и бул. България, и от бул. „Гоце Делчев” до пътен възел „Розова долина” и в неделя от 9 ч. до 14 часа.

По същото време ще бъде реорганизирано и движението на линиите от градския транспорт. Тролейбусни линии с номера 9, 21, 24 и 29 ще бъдат спрени. Тролейбусна линия № 13 ще се движи от гара Разпределителна до пл.”Оборище”. 25-а линия ще се движи от “Захар Био” до Централна гара а 27-а от “Захар Био” до пл. „Оборище”.

Автобусните линии с номера: 10, 18, 22, 28 и 33 ще се движат по обходен маршрут - бул.”В.Левски”, бул. „Гоце Делчев”, двупосочно по бул.България в участъка от „Гоце Делчев” до ОУ „Алеко Константинов”, по пътен възел „Охлюва”, бул.Мидия Енос, ул.Борисова, бул.Скобелев и от пл.Оборище по маршрута си. Автобусна линия № 15 ще се движи от Централна ж.п.гара по ул. Борисова.