/ ТД
На 29-ти юни, за 15-та поредна година държавите по поречието на р. Дунав ще отбележат Международния ден на реката. Туристическо дружество "Приста" ще организира за празника нова, атрактивна инициатива - "РАЗХОДКА С ЛОДКА". На този ден, за гражданите и гостите на Русе, а и през повечето съботни или неделни дни на лятото, от "Приста" ще организира групови плавания с каяци от хижа "Приста" до хотел "Рига".

30 деца разпънаха палатки на хижа "Здравец"

За участниците са осигурени: двуместни каяци, гребла, спасителни ризи, транспорт за лодките, съпровождаща моторница, квалифицирани инструктори, застраховка. Събитието е подходящо както за възрастни, така и за деца, стига да са придружени от своите родители. Първото спускане ще е от 10:00 часа а второто от 14:00 часа тръгването е от брега на Дунав, под хижа "Приста".

Включването в "Разходка с лодка" става чрез записване в канцеларията на ТД "Приста" (гр. Русе, ул. Княжеска №1, тел. 082 820272) и заплащане таксата за участие – 10 лв. за деца, 12 лв. за възрастни. За членове на ТД "Приста" има отстъпка. За повече информация можете да погледнете събитието във фейсбук: facebook.com/events/337093616822077/