Раздават покани за В очакване на Дядо Коледа
Раздават покани за В очакване на Дядо Коледа / netinfo
„В очакване на Дядо Коледа” е спектакълът, който подготвя Общинският детски център за култура и изкуство. Той ще се състои на 20 декември от 11 часа на голяма сцена в Доходното здание. Участват всички формации на центъра, артисти от драматичния театър, а специални гости на Мими Иванова и Развигор Попов.

Родителите, които желаят техните подаръци да попаднат в чувала на Дядо Коледа и детето да го получи от него на сцената, могат да ги донесат един час по-рано добре опаковани и четливо надписани. Входът е с безплатни покани, които можете да получите във фоайето на Доходното здание от днес до 19 декември, от 10.30 до 13 часа и от 14,30 ДО 17 часа, както и преди спектакъла от 10 до 11 часа. В същите часове могат да се получат покани за юбилейните танцови спектакли на формация за модерен балет „Мираж”, които ще се състоят на 20 и 21 декември от 18 часа в доходното здание.

В залата на европейския информационен център е подредена традиционната коледна изложба на школата по изобразително изкуство и малка пластика тази година за първи път в нея участват и деца от сродни школи от Германия и Румъния. Официалното откриване ще се състои на 19 декември в 17 часа, експозицията ще остане до 9 януари.