Пламен Нунев: ГЕРБ разбира ясно отправените сигнали от избирателите
Пламен Нунев: ГЕРБ разбира ясно отправените сигнали от избирателите / снимка: ГЕРБ-Русе
Пламен Нунев: Политическа партия ГЕРБ разбира ясно отправените сигнали от избирателите
91156
Пламен Нунев: Политическа партия ГЕРБ разбира ясно отправените сигнали от избирателите
Пламен Нунев: ГЕРБ разбира ясно отправените сигнали от избирателите
  • Пламен Нунев: Политическа партия ГЕРБ разбира ясно отправените сигнали от избирателите
  • Пламен Нунев: ГЕРБ разбира ясно отправените сигнали от избирателите

Политическа партия ГЕРБ разбира ясно отправените сигнали от избирателите, каза днес народният представител от ГЕРБ в 19-и МИР – Русе и областен координатор на партията Пламен Нунев. По тази причина министър – председателят Бойко Борисов депозира днес оставката на правителството. Явно, при настоящата конфигурация на партиите в Народното събрание не може да има мнозинство за подкрепа на Министерски съвет. Не могат да се вземат и важни решения за бъдещето на България.

Държавата в този период се управляваше много трудно, въпреки че кметовете и Министерски съвет полагаха големи усилия и направиха големи компромиси, за да има стабилност и се осъществяват мащабни проекти в различни сфери с европейско и държавно финансиране.

Днес изказвам своята благодарност към всички членове, симпатизанти и приятели на политическа партия ГЕРБ в Русенска област за подкрепата, която дадоха за кандидатите за президент и вицепрезидент Цецка Цачева и Пламен Манушев на балотажа, състоял се вчера.

Загубата в неделя е категорична, но след нея ще бъде направен обстоен анализ. След това ще бъдат направени съответните изводи и предприети мерки. При 10 различни по вид избори са постигнати убедителни победи, а сега се случи и първата загуба. Приемаме я съвсем спокойно, добави той.„

Резултатът на ГЕРБ обаче е много добър в абсолютна стойност. Близо 35 000 гласа са дадени на втория тур в региона в подкрепа на г-жа Цачева и г-н Манушев. По този начин е подобрен резултатът от предишни избори, подчерта народният представител.

След изборите  стана ясно още нещо - всички обвинения от т. нар. опозиция за задкулисни договорки на ГЕРБ с ДПС, са безпочвени. Много лесно се трупат негативи в управлението, а сега ще видим как политическите ни опоненти ще се опитат да се справят с подкрепата на ДПС, коментира Пламен Нунев.

Какво още каза Пламен Нунев за резултатите на национално и на регионално ниво чуйте в двата прикачени файла.