/ netinfo
Пантеонът на възрожденците привлече вниманието на визуален артист от Виена. Австриецът с псевдоним Крамар пристигна в Русе, за да проучи обекта и да му направи снимки. Храмът-костница ще стане част от най-новия му проект, който се фокусира върху архитектурата на Постмодернизма.

Областният управител Галин Григоров участва в форума 16+1

В него ще бъдат включени също и фотоси на сгради от Румъния и Молдова, строени през 70-те години на миналия век. Целта е да се проследят стиловите решения в градската среда през втората половина на XX век.

Снимките ще бъдат използвани за конструиране на изложба.Те ще се публикуват и в негови авторски книги. Крамар е професионален фотограф, който работи за етнографския музей във Виена - Volkskundemuseum Wien, Австрия.

ОИЦ-Русе представя процедура за развитие на туристически атракции

Със свои колеги създават проекта KOLLEKTIV FISCHKA, който има за цел да въздейства на аудиториите посредством визуални образи. На сайта – fishka.com могат да бъдат видени снимки от събития, обекти, хора и арт инсталации от различни точки на света. Публикувани са също атрактивни фотографски турове, направени от Крамар и негови колеги.