Отново въоръжен грабеж в игрална зала в Русе
Отново въоръжен грабеж в игрална зала в Русе / Дарик Русе, архив

Маскиран и въоръжен извърши грабеж в игрална зала тази нощ. Мъжът нахлул в помещението на ул. Николаевска около 03:20 ч. въоръжен с пистолет. В този момент в залата са се намирали една жена, работеща като крупие и двама мъже – клиенти.

Нападателят им извикал "Лягайте на земята!" и поискал от крупието да му даде парите от оборота. Посетителите и жената изпълнили каквото им било казано. Мъжът взел сумата от около 500 лева, след което напуснал залата в неизвестна посока. Грабежът е продължил около минута и никой от присъстващите не е бил наранен.

Нападателят е описан като млад мъж, около 20-годишен, висок около 155 - 160 см., с нормално телосложение, облечен в червено шушляково или платнено яке, с черен надпис на левия ръкав, с плетена сива маска на главата, с изрязани очи, с ръкавици на ръцете.

По случая е образувано досъдебно производство, ивършен е оглед на местопроизшествието. Работата по документирането и разследването на случая продължава. Това е трети въоръжен грабеж в игрална зала в Русе в рамките на по-малко от месец.