ОДС озари небето над Русе
ОДС озари небето над Русе / netinfo

Петдесет светещи фенери озариха небето над Русе снощи. Красивата гледка зарадва много от хората, които по това време бяха в центъра на града. Акцията бе по идея на кандидата за кмет на ОДС Борислав Българинов, като по този нестандартен начин той стартира предизборната кампания.

„Искаме нещо нови и различно за Русе, затова и кампанията ни ще бъде различна и нестандартна” сподели Българинов. „В тези тежки времена ни е необходима малко повече красота и светлина. Искам обикновените хора да се чувстват значими и да разберат, че няма невъзможни неща, необходимо е само малко повече желание” допълни Българинов.

Т

ОДС озари небето над Русе
netinfo
ой разкри, че предстоящата му кампания предвижда много срещи с хората, на които ще събира техните идеи, които по-късно да бъдат реализирани. За тази цел в центъра на града ще бъде разположена специална шатра с урна, където русенци всъщност ще гласуват за решаването на конкретен свой проблем. Друга мобилна шатра ще обикаля през цялата кампания кварталите в града и населените места в общината.