/ netinfo
На 17 февруари, от 17:00 часа на ревю-спектакъл в Канев център, топдизайнери ще представят най-новите си вдъхновения, въплътени в Haute couture тоалети за червен килим и булчински рокли - висша мода. Моделите са изработени от висок клас материи, а в колекцията са включени Haute couture рокли, мъжка мода и сватбени рокли за сезон 2018 г.

Консултанти ще помагат при избора на съвършения тоалет – класически изящни дантели, несъвсем класически кройки и дори екстравагантното очарование на различния избор. За прическите, грима и маникюра на моделите ще се погрижат коафьорите и гримьорите на салони за красота – Нина Йорданова.

Декорациите са подбрани за всеки стил и вкус. В модното изложение ще вземат участие общо 36 фирми, като част от тях ще помогнат празникът да бъде съвършен – с подходяща украса, декорация и храна. Гостите ще се запознаят и с един изключително важен детайл – в детайли. А именно – изкуството на настаняване на гостите, защото щастливите гости, правят истински хубавото тържество.

The Day After Tomorrow не е само модно шоу-спектакъл, а и делови форум, на който ще се изявят фирми, чиято дейност е свързана с организиране и провеждане на оригинално тържество – сватбени агенции, фотографи, видео оператори, диджеи, сладкари и ресторантьори, фирми за кетъринг, фризьори, стилисти, гримьори, дизайнери, производители и търговци на артикули за украса и забавление.

Изложбените категории са: висша мода, дизайн и декорация за празненства, кетъринг, бижута и аксесоари, фото и видео заснимане, музикално оформление. За бъдещите абитуриенти и младоженци са осигурени много награди, а печелившите ще бъдат изтеглени по време на ревю-спектакъла с начален час 17:00.

През целия ден студенти-доброволци от Русенския университет ще помагат на абитуриентите и техните родители. Ще има информационен щанд, на който младежите ще могат да получат информация за възможностите за обучение и бъдещата си реализация, а в топлата връзка ще бъдат разположени студентски разработки, които могат да бъдат разгледани от гостите на събитието.

Канев център ще бъде отворен за посетители от 11:00 часа, официалното откриване на Модното авеню е от 13:00 часа, във фоайето на Канев център, а ревюто-спектакъл от 17:00 часа.